Vaření hodgepodge jako v nejlepších restauracích: dokonalý recept

Foto: z otevřených zdrojů

Tento recept odhaluje tajemství bohaté chuti, bohatého aroma a pikantní ostrosti.

Skutečný hodgepodge jako z restaurace si můžete připravit i doma. Tento recept odhaluje tajemství bohaté chuti, bohatého aroma a pikantní ostrosti. Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na instagramovou stránku foodblogera Alexe Mila.

Recept na „restaurační“ hodgepodge

Složení:

  • uzená žebra – 400 g
  • klobásy a lovecké klobásy – po 200 g
  • brambory 450 g
  • voda – 2 litry
  • cibule – 220 g
  • nakládané okurky – 100 g
  • sůl, pepř, bobkový list
  • cukr – 1-2 lžíce
  • olej na smažení – 1 polévková lžíce
  • citronová šťáva – 2 lžičky
  • rajčatový protlak – 3 polévkové lžíce.
  • olivy – 30-40 g každá
  • bylinky, citron a zakysaná smetana – k podávání

Celková doba vaření: Celková doba trvání: 45 min.

Vaření

  1. Do hrnce nalijte vodu, přidejte žebírka a vařte 30 minut, abyste získali hustý vývar. Ve většině restauračních receptů na hodgepodge se přidávají brambory, takže je můžete přihodit spolu s žebírky k varu.
  2. Nakrájejte jednu velkou cibuli na malé kostičky a osmahněte ji na pánvi s olivovým olejem do měkka. Poté přidáme okurky, za stálého míchání smažíme 3 minuty a přilijeme rajčatový protlak.
  3. Dusíme 3 minuty, přilijeme naběračku vývaru a vaříme dalších 5-6 minut. Směs přendejte z pánve do kastrolu. Žebra vyjměte, maso odřízněte a vhoďte do pánve. Přidejte nakrájené klobásy, párky, olivy a olivy.
  4. Přilijte trochu nálevu z oliv a trochu citronové šťávy. Přidáme sůl, pepř, bobkový list a cukr pro stabilizaci kyseliny.
  5. Za stálého míchání přiveďte k varu a vařte 15 minut. Poté vypneme oheň a necháme půl hodiny stát pod pokličkou. Při podávání posypeme bylinkami, přidáme citron a zakysanou smetanu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Užitečné tipy a triky pro každodenní život